hypotheekbanner
verzekering
pensioenen

Onze visie op hypotheekadvies

Vanuit het idee dat een advies pas een goed en eerlijk advies is als u iemand beter kent, hebben wij de basis gelegd voor het Bespaarhuis. In een hypotheekgesprek is juist (naast kennis van zaken) de beleving en de emotie een groot onderdeel zijn van de advies gesprekken. Wij willen af van puur en alleen het informatieve en het zakelijke. Aandacht voor details en het gevoel voor sfeer en omgeving gecombineerd met persoonlijke aandacht en emotie, is volgens ons de beste basis om voor een sleutel moment in uw leven, als het afsluiten van een hypotheek, meerwaarde te creëren.

Bespaarhuis Hypotheken

De vier pijlers

Het BespaarHuis is een zelfstandig bedrijf dat op geen enkele manier gelieerd is aan welke bank of instantie dan ook.
De enige manier om objectief en 100% onafhankelijk advies te krijgen bij de adviseur. Wij zijn van mening dat iedereen recht heeft op een  volledig, deskundig advies (dus een schets van het hele plaatje) voordat er keuzes gemaakt worden.

 • Lage prijs & Lage rentes

  Door de grootte van de keten profiteren wij van inkoopvoordeel en bieden we sterk concurrerende prijzen in de markt. Dit levert u direct voordeel op.

 • Persoonlijke aandacht

  Een advies moet leiden tot de voor u allerbeste hypotheek. Het motto (ook de slogan): 'Haal het beste advies in huis' wordt strikt nageleefd.

 • Deskundigheid

  Wij worden door een onafhankelijke partij getoetst op deskundigheid. Goed voor ons om wakker te blijven, goed voor u als toetssteen.

 • Betrouwbaarheid

  Wij voldoen aan de eisen van de Wet op het financieel toezicht. Darmee voldoen we aan de regels en voorschiften die gelden voor de financiële markten.

Maximale hypotheek en hypotheekvormen

Het Bespaarhuis biedt u via een handige tool de mogelijkheid om snel de hoogte van uw maximale hypotheek te berekenen. Doe de maximale hypotheek berekening en weet meteen of u uw droomhuis kunt kopen of hoeveel u na uw aankoop nog kunt besteden aan het eventueel opknappen en inrichten van het huis. Klik op onderstaande link om uw maximale hypotheek te berekenen.

De Duitsland Hypotheek

Goedkope hypotheek uit Duitsland

Eerste 9 jaar 2,85% en de laatste 6 jaar 1,5%

De media stond in 2013 bol van goed nieuws over goedkope Duitse hypotheken,
Duitse banken gaan in Nederland woninghypotheken aanbieden met hun lage rentepercentages. Momenteel bedraagt de rente op Duitse hypotheken bij een
looptijd van 15 jaar slechts 2,85% voor de eerste 9 jaar en de laatste 6 jaar slechts 1,5%.

In Nederland betaalt u tussen de 5,5% en 6%

In Nederland betaalt u bij de Rabobank en de ING tussen 5,5 en 6% voor 15 jaar rentevast. Het Bespaarhuis heeft direct actie ondernomen en de Duitse hypotheken
zijn geïnventariseerd bij diverse aanbieders.

Wilt u ook een Duitse hypotheek?

Ga naar het contactformulier en laat uw gegevens achter.
Na aanmelding krijgt u een mail met daarin de stukken die wij nodig hebben van u. Daarna voeren wij een quick scan uit en hoort u of u voordeel kunt behalen met een Duitse hypotheek.

CONTACT